A fordítóiroda sokszínű tevékenysége

A jelenlegi pörgős élethez hozzátartoznak a nemzetközi kapcsolatok és a sokféle idegen nyelv. Ha szakszerű segítségre van szükségünk egy-egy idegen nyelv miatt, akkor célszerű egy fordítóiroda segítségét kérni. Az irodák kínálatában szerepel hivatalos fordítás, jogi, műszaki, pénzügyi és orvosi szakfordítás, de weboldalakat, sőt, még videókat is átültetnek a kért nyelvre.

Egy-egy nagyobb fordítóiroda több nyelven is a segítségünkre lehet. A világon előforduló legtöbb nyelvre fordítanak, a nagyon és a kevésbé népszerűbbekre egyaránt. A hivatalos fordítások között szerepel anyakönyvi kivonat, erkölcsi, érettségi bizonyítvány, diploma, igazolás, szerződés fordítása angolra, németre.

Ezek 24 órán belül elkészülnek és záradékkel, pecséttel vannak ellátva, valamint magyar szalaggal átfűzve. A lefordított dokumentumot kézhez kaphatjuk papíralapon és PDF formátumban is. A legtöbb fordítóiroda vállal munkát magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és hivatalos szerveknek is.

A megrendelések éjjel-nappal leadhatóak és nagyon rövid határidővel elkészülnek. A munkát igényelhetjük telefonos elérhetőségen vagy személyesen. Fizetés az iroda által meghatározott módon történik. Legtöbb esetben a megrendelés és a fizetés is történhet külföldről. Szerencsére vannak olyan fordítóirodák, amelyek adómentesen dolgoznak, így a gyorsaságon kívül, még az árak is kedvezőek lehetnek.

A fordítóiroda kérésünkre a megrendelés előtt árajánlatot is készít és természetesen segítséget is nyújt, ha valahol elakadunk a folyamatban. A megbízható fordítóiroda munkáit természetesen külföldön is elfogadják, tehát bátran igényelje a szolgáltatást!