A gyümölcstorta forma praktikussága megkérdőjelezhetetlen

A torták legtöbbszőr valamilyen eseményhez fűződnek, mint a születésnap, névnap vagy házassági évforduló. A hétköznapokat is fel lehet dobni egy szimpla változattal. Ajánlott a gyümölcstorta forma használata, amivel egyszerűbbé tehető a sütést. Belső mérete 20 cm, kerek formájú, a pereme recés. Bevonatának köszönhető, hogy a piskóta nem ragad oda és könnyen kiszedhető, ezért a tisztítása is egyszerű.

A benne készített sütemény kevés alapanyagot igényel és hamar kész lesz. A tetején lévő gyümölcsök teszik igazán ízletessé. Nemcsak a gyakorlott háziasszonyok tudják elkészíteni, hanem azok is, akiknek nem sok tapasztalatuk van sütés terén.

Bármilyen gyümölccsel díszíthető, lehet banán, kivi, narancs, barack, vagy ami a család kedvence. Befőtt formájában is alkalmazható. Ez a gyümölcstorta forma ajánlott, hogy kéznél legyen minden háztartásban. Ha Önnek már van, akkor vásároljon ajándékba egyet a barátnőjének is. A család, ha egy kis desszertre vágyik, pillanatok alatt teljesíthető. Az edényshop.hu oldalon lehet rendelni.