Új távlatokat nyit előttünk a Honeywell Evohome rendszer

A maximális otthoni komfort megteremtéséhez már minden technikai eszköz rendelkezésre áll. Szerencsére, ezek utólagosan is beszerelhetőek. Ha mindig gondot jelentett a fűtésszabályozás, akkor most a Honeywell Evohome minden tekintetben professzionális megoldást kínál, a sajátos termékeinek köszönhetően. Nem álom többé a helyiségek külön zónaként való kezelése.

Ennek eredményeképpen pedig azt kapjuk, hogy az összes szobában pontosan olyan hőmérséklet fog uralkodni, amilyet éppen elvárunk. A Honeywell Evohome rendszer ilyen formában rendkívül energiatakarékos. A termékcsalád elemei rádiófrekvenciás úton kommunikálnak egymással, valamint elvégezhető távolról is a megfelelő applikáción keresztül a vezérlésük, beállításuk.

Egy modern megoldás ez, amire bátran lehet támaszkodni, valamint lehetőség kínálkozik ilyen formában a környezet védeni. A Honeywell Evohome már elérhető magyar menüvel, kedvezményes áron 12 hűt-fűt zóna időprogram alapú szabályozásával. Élvezzük a téli estéket a kellemesen meleg otthonunkban, a szerető család körében!