Orvosság a gerincnek a gyógypapucs

Rengeteg munkakör jár együtt folyamatos álló vagy éppen ülő munkavégzéssel. Ezek megviselik a testünk vázszerkezetét, de egy jó minőségű gyógypapucs használatával jelentős terhet vehetünk le a gerincünkről és a végtagjainkról. A bolerodivat.hu kínálatában szereplő modellek egésznapos komfortérzetet biztosítanak a viselőjüknek. Precízen felmért anatómiai szempontok alapján kerülnek kialakításra, és a bennük található zselés talpbetét megfelelően képes alátámasztani a láb izmait, így a tartás is javulni fog általuk.

Minden gyógypapucs alkalmas egésznapos viseletre, a csúszásmentes gumi talp pedig teljesen biztonságossá teszi a benne történő haladást. A termékek orvostechnikai segédeszközöknek felelnek meg, ennek folytán egyszerűen elszámoltathatjuk ezeket az egészségpénztárnál is. Kiváló gyógypapucs márkák képviselik magukat a sorban, többek között a hazai Ro-Call és a Bio Comfort is. A modelljeik ráadásul egyéni védőfelszerelésnek minősített szakmai felhasználású lábbeliknek felelnek meg.

Lehet divatos egy anatómiai gyógypapucs

Az ortopédiai felhasználású lábbelik esetében sokak szeme előtt stílustalan és előnytelen kinézetű darabok jelenhetnek meg. Pedig manapság rengeteg ízléses anatómiai gyógypapucs szerepel a boltok és a webshopok kínálatában. A bolerodivat.hu a gyakorlatban is bizonyítja mindezt, hiszen az online áruházukban található termékek a megjelenésükben változatosak és dekoratívak. Található itt virággal díszített anatómiai gyógypapucs és piros pántokkal keresztezett darab, ami a környezetvédelmi feltételeknek is maradéktalanul eleget tesz.

Választhatunk egy égszínkék, gumibetétes fazont vagy egy púderszínű, légies terméket. Némelyik modell tépőzárral szabályozható, így egy magasabb lábfej is kényelmesen elférhet benne, más esetben a puha bőr talprész könnyen kivehető, ezáltal bármikor egyszerűen kitisztíthatjuk vagy igény szerint ki is cserélhetjük azt. Olasz és magyar márkák ajánlják számunkra a minőségi anatómiai gyógypapucs kollekciójuk darabjait. Mint látható, a gyógycipők mára mind a divat szolgálatába álltak.