A Pandora karkötő kiválasztásának lépései

Az a legjobb az egyedi ékszerekben, hogy különleges kinézetet kölcsönöznek a viselőjüknek. Könnyű feladatnak tűnhet a Pandora karkötő kiválasztása, azonban gyorsan megakadhatunk. Mindenekelőtt azt kell eldöntenünk, hogy mennyi medált akarunk később rátenni. A Me nevű kollekció vékonyabb, így csak kisebbekkel díszíthetjük, a Reflexionshoz pedig kevesebb charm közül lehet választani. Ezzel szemben, a hagyományos Pandora karkötő elég vastag egy teljes gyűjtemény beszerzéséhez, ráadásul a kinézetét is meg tudjuk választani. Ehhez az első lépést mindig a csattal kezdjük.

Fontos tudni, hogy ezek a karperecek nem állíthatóak, így a pontos méretet kell megrendelni. Szerencsére a zár rész mindegyiknél eltér, így találni fogunk Disney figurása, szív alakú, csillogó és színes modelleket. Próbáljuk meg elképzelni, hogy melyik illik leginkább a személyiségünkhöz vagy a ruhatárunkhoz!

Például, ha kéket választunk, akkor a charmoknál is érdemes kék színt megvásárolni. A Pandora karkötők csak működésben és felépítésben hasonlítanak, mivel a zár egyedivé tesz minden darabot. Ráadásul nemcsak ezüst, hanem arany és rozé arany is a rendelkezésünkre áll. Ha pedig még többet akarunk gondolkodni, akkor ötvözeteket is találunk.

A Pandora karkötő kiválasztása után következik a legérdekesebb feladat, a charmok kiválasztása. Vásárlás előtt ellenőrizzük a méreteket, nehogy a Me vagy a Reflexions kollekcióba tartozzanak. Minél több charmot viselünk, annál nehezebbé válik, így érdemes az úgynevezett biztonsági lánc megvásárlása is. Ez segít abban, hogy ne nyíljon szét a karkötő és ne veszítsük el sétálás közben.