Az egyszerű karikagyűrű is jól mutat

A szerelemhez nem kell giccs, nem kell hivalkodás. Az egyszerű karikagyűrű alátámasztja mindezt, hiszen a szolid megjelenéssel tökéletesen szimbolizálni lehet a két fél szerelmét. A Velekey Ékszervilág honlapján csodaszép egyszerű karikagyűrű modellek találhatóak, amelyekkel tökéletesen meg lehet pecsételni a házasságkötést.

A különféle ékszerkollekcióknak köszönhetően, még így is bőven van miből válogatni, hiszen rengeteg érdekes mintázatú és formájú gyűrű áll a megrendelők rendelkezésére. A klasszikus sárga arany változatok között sok a kövekkel tarkított, ami legtöbb esetben a női gyűrűn tündököl. Az egyszerű karikagyűrű ugyanakkor lehet fehér és rozé árnyalatú is, mindemellett a megszokott 14 karátos arany található mindegyik ékszerben.

Nagyon kedvelt a titán, nemesacél és ezüst alapanyag is, amit akár külön, akár arannyal párosítva lehet viszontlátni az ékszerekben. Plusz lehetőség az is, hogy bikolor vagy trikolor legyen a kiszemelt karika. Ékszerészetünk nem szűkölködik a választékkal, számos olyan mintázat van, ahol középen fut egy szolid mélyedés. Hullámos mintákkal tervezett egyszerű karikagyűrű is akad, de nem ismeretlen a görög és egyiptomi mintákat magukba foglaló típusok sem.

Vannak olyan 2-4 mm széles modellek is, ahol a szegély egy finom megmunkálást kapott pluszba, de a legszimplábbak is remekül képviseltetik magukat a nagy napon. Az egyszerű karikagyűrű természetesen a megfelelő méretben kerül kiszállításra és bármelyik modell mellett teszi le a voksát, az 1 éves garancia minden esetben jár. Az ékszerek díszcsomagolásban érkeznek, így az esküvőre nem kell külön dobozt vásárolnia.