Építés és harc: a Minecraft társasjátékok

Társasozni sokan szeretnek. Főként az őszi-téli borongós napokban töltjük szívesebben az időnket az otthonunkban és szervezünk baráti összejöveteleket vagy családi délutánokat. A Minecraft társasjátékok az idei trendek. A világ talán leghíresebb videó játéka ihlette.

Látványos épületeket alkothatunk az összegyűjtött blokkokból és közben fel kell venni a harcot az ellenállókkal. A győztest okkal kiáltják ki a legokosabb és legbátrabb személynek. A társasjáték tartozékai 4 darab játéktábla, 64 blokk kártyaépítményekkel és szörnyekkel, 36 fegyverzseton, 4 játékoskártya. Különböző társasjátékok a csemeték más-más készségeit képesek fejleszteni. A társasozás azonban nemcsak a gyermekekre, hanem a felnőttekre is jótékony hatással van.

Jobban megismerhetjük a másikat, mivel segít kikapcsolódni, ellazulni. Oldja a szorongást, miközben minőségi időtöltést garantál. Monopoly, Cluedo vagy Minecraft társasjátékok? A jókedv és szórakozás mindegyikkel garantált. Tökéletes munkahelyi csapatépítő programként is.