Instant hajdúsítás pillanatok alatt

A betegségek miatti hajritkulás vagy hajhullás nemcsak esztétikailag kellemetlen, de lelkileg is igen megterhelő. Vannak, akik paróka viselésével igyekeznek elrejteni a problémát, de a legtöbben idegenkednek azok „mű” hatásától. Az instant hajdúsítás teljesen természetes, valódi hajból készült fejtetőre helyezhető eszköz, így észrevehetetlen.

A parókákra, instant hajdúsításra és póthajakra szakosodott fodrászatokban a szakemberek személyre szabott tanácsadást nyújtanak. A vendéggel közösen választják ki a leginkább megfelelő hosszúságot, árnyalatot. Festéssel, vágással, formára igazítással korrigálnak, hogy minél inkább passzoljon az eredeti, a pillanatok alatt felcsatolható póthajjal.

A különböző szerek, kezelések lassan növesztik vissza a hajkoronát, a folyamat időigényes. Instant hajdúsítással azonnal visszakaphatjuk az önbizalmunkat. Mivel természetes hajból készül, ugyanúgy kedvünkre formázhatjuk, gumizhatjuk, csatolhatjuk. A csatoknak és a szilikon tapadónak köszönhetően jól rögzíthető, biztonságos, a fejbőr mégis szabadon lélegezhet.