Remek stratégia a hevítőrúd

A dohányzással lassan, de biztosan tönkretesszük az egészségünket, ezért a legtöbben arra törekszünk, hogy elhagyjuk ezt a rossz szokást. Nem könnyű feladat, de a hevítőrúd kiváló alternatívája a dohányzásnak, így nagy támogatást jelent nekünk. Ez az egészségre kevésbé ártalmas, remek módszer arra, hogy végre letegyük a cigarettát és ne legyen a ruházatunk, hajunk, bőrünk állandóan füstszagú.

Bármilyen függőségről történő leszokás nagy stresszel jár, így van ez a dohányzás esetében is. Bár számos lehetőség van a nikotin pótlására, mint a tapaszok, rágók vagy sprayk, a dohányzás megszokott mozdulatait nem adják vissza. Ezt csak a hevítőrúd képes nyújtani.

Használata által fokozatosan szabadulhatunk meg a káros szenvedélyünktől úgy, hogy közben nem kell lemondanunk az évek során megszokott rituálékról. Már felkelés után elszívhatjuk a reggeli kávé mellé, de a munkatársainkkal is dohányozhatunk, mégsem károsítjuk a szervezetünket. Rendkívül praktikus tehát a hevítőrúd, tényleg kiváló találmány.