Vágásbiztos kesztyű a biztonságos munkavégzéshez

Vannak olyan munkahelyek, ahol éles tárgyakkal dolgoznak az alkalmazottak és a balesetek elkerülésének érdekében, megfelelő védőfelszerelést szükséges használniuk. Hatásos védelmet nyújt a vágásbiztos kesztyű, ami bizonyos munkahelyi körülmények között nélkülözhetetlen. Célszerű a legmagasabb minőséget képviselő darabok megvétele mellett dönteni, mint amilyenek kaphatóak a netpolc.hu webáruházban.

A termékpalettán helyet kapott Portwest AP50 Aqua Cut Pro vágásbiztos kesztyű például 2 rétegből tevődik össze, masszív nitril bevonatból és habból. Mindkét réteg segít abban, hogy a kesztyű viselése komfortos legyen, ugyanakkor megóvja a kezeket a sérülésektől.

Nemcsak a kézfejet, hanem az alkar egy részét is védi ez a vágásbiztos kesztyű, mivel a gyártók rugalmas mandzsettával is ellátták. A kesztyűbe semmiféle folyadék nem kerülhet bele, mert a vízhatlan felület megakadályozza. Még ennél is jobban védi a kezeket az AP52 Dexti Cut Ultra vágásbiztos kesztyű, ami 5-ös szintű védőkesztyűnek minősül.