Termelői méz a legmagasabb minőségben

Itthon is egyre többen vannak olyanok, akik tudatosan választják ki az ételeket, italokat, kozmetikumokat. Számukra nem is lehet kérdés, hogy a minőségi termelői méz mellett döntenek, amikor ilyen élelmiszert vásárolnak. Ha pedig valóban kiváló, tiszta forrásból eredő termékekhez szeretnének hozzájutni, akkor érdemes a BeoBee, debreceni családi méhészet édes és értékes produktumai között keresgélni.

A több évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező méhészet azt a meggyőződést követi, hogy a mézfogyasztók csak a legkiválóbb termelői méz fajtákat érdemlik. A termékeik magas minőségének a titka egyszerű: nem vesznek el és nem is adnak hozzá semmit ahhoz, amit a méhek készítenek.

Említettük, hogy a mézek tiszta forrásból kerülnek az üvegekbe, ez pedig azt jelenti, hogy a gyűjtőhelyeik Magyarország kiemelten védett Nemzeti Parkjaiban találhatóak. A termelői méz változatai mellett, a termékpalettán megtalálhatóak a propolisz cseppek, virágporok, méhviaszgyertyák, méhkenyerek, ahogy a különböző kozmetikai készítmények is.